©  BELGA

Didier Lamkel Zé komt niet meer in actie voor KV Kortrijk: Kameroener niet geselecteerd voor resterende duels

Didier Lamkel Zé zal niet meer in actie komen voor KV Kortrijk. De Kameroense speler zit niet in de selectie voor het bekerduel tegen RWDM en trainer Adnan Custovic vertelde ook dat hij tegen Gent niet aan spelen zal toekomen. Het heeft niets te maken met zijn interview van vorige week, het is volgens Custovic een puur disciplinaire beslissing. Het gedrag van de aanvaller laat al even te wensen over.

ec, rahe

LEES OOK. Lamkel Zé kondigt vertrek bij KV Kortrijk nu al aan: “In januari ga ik naar Hongarije”

Het verhaal van Lamkel Zé in het Guldensporenstadion zit er dus al op, want de Kameroener liet zelf al verstaan dat hij in de winter zal vertrekken. Kortrijk betaalde afgelopen zomer nog 500.000 euro om LZ7 weg te plukken bij Antwerp, waar hij op een zijspoor was beland. Bij Kortrijk was hij in 10 duels goed voor één doelpunt en twee assists. Het Hongaarse Ferencvaros wordt naar eigen zeggen zijn volgende bestemming.

“Gezien mijn kwaliteiten weet ik dat ik beter ben dan Kortrijk”, zei Lamkel Zé onlangs. “Dat was ook de afspraak met algemeen directeur Matthias Leterme toen ik hier tekende. Ik heb een grote uitdaging nodig om een ​​hoger niveau te bereiken en mijn carrière nieuw leven in te blazen. En dit is een aanbod dat ik niet kan weigeren. Ferencvaros is een geweldige club, die elk jaar Champions League of Europa League speelt.”

Toen klonk het nog dat hij de Kerels dankbaar is om hem een kans te geven. “In januari zullen we handen schudden met enkel goede herinneringen. Tot die tijd zal ik alles geven voor deze warme club in de strijd om het behoud.” Of de twee partijen straks effectief als goede vrienden uiteengaan, zal nog moeten blijken.

MEER OVER Jupiler Pro League

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL