Aangeboden door GVA Shop

Zo tover je je woonkamer om met magische kerstdecoratie

Nu het winteruur is ingegaan en de dagen steeds korter worden, is het tijd om je huis weer gezellig aan te kleden. Volgende maand staan de feestdagen al voor de deur, dus haal snel een mooie kerstboom en sfeervolle verlichting in huis.

Waarom kiezen voor een kunstkerstboom? 

Een kunstkerstboom wordt steeds populairder, en dat is niet zo vreemd. Niet alleen is het een duurzaam alternatief voor een echte boom die gekapt wordt en na kerst op de brandstapel verdwijnt, er is ook volop keuze in modellen en uitvoeringen. Ga je voor een grote boom die de show steelt in huis, een kleintje voor op de kast of een model waar de lampjes al ingebouwd zijn? Voor een traditionele look plaats je de metalen voet eenvoudig in een rieten kerstboommand. Sommige luxueuze kunstkerstbomen zijn niet van echt te onderscheiden, met lekker veel takjes om decoratie aan te hangen.

Op GVA Shop koop je nu een kunstkerstboom extra voordelig met tot wel €100 euro verschil met de adviesprijs. Zo heb je er jaren plezier van. En het beste nieuws? Geen rondslingerende naalden meer!

Lichtjes, lichtjes, lichtjes 

De gemakkelijkste manier om je huis in de donkere maanden sfeervol aan te kleden? Zorg voor extra licht! Niet enkel in de kerstboom, maar ook in een kerstkrans aan de deur of rond de ramen ziet een lichtslinger er meteen gezellig uit. Vul aan met een setje mooie ledkaarsen, die er dankzij de paraffine en touwafwerking net echt uitzien, maar een veilig alternatief bieden voor gewone kaarsen. En ben je op zoek naar iets bijzonder? Met de sterrenprojector transformeer je elk plafond in een sterrenhemel. Voor jezelf, de kinderkamer, of om cadeau te geven.

Meer over GVA - webshop

GVA Mobiliteit