Noortje enkele maanden geleden. © Joren De Weerdt

Bikers ondersteunen familie van Noortje met spaghettislag

Berlaar-Heikant, Nijlen -

In café Den Bonten Os in Nijlen wordt op zondag 20 november een spaghettislag georganiseerd ten voordele van Noortje uit Berlaar-Heikant.

Bert Provoost

Noortje heeft een uiterst zeldzame stofwisselingsziekte en is ongeneeslijk ziek. “We willen haar en haar gezin hierin ondersteunen door een spaghettislag te organiseren in ons clubcafé Den Bonten Os in Nijlen. De opbrengst hiervan gaat integraal naar het gezin”, zegt biker Ivan Goormans van Guardians of Children.

LEES OOK. Acht maanden oude Noor heeft erg zeldzame ziekte die maar voorkomt bij honderd kinderen in hele wereld: “Ze zal vroeg in haar kindertijd haar oogjes voor altijd sluiten”

“Nadat wij hun verhaal hadden gehoord, waren wij op zijn minst gezegd allemaal enorm aangegrepen. Wij hebben dan ook nagenoeg onmiddellijk beslist dat we voor hen iets moesten doen door hen verder te helpen waar mogelijk. Wij willen vooral proberen om hen, als volledig gezin, zo veel mogelijk quality time te geven en het financieel wat draaglijker te maken. We hebben ondertussen al meerdere acties gedaan, waaronder sleutelhangers laten maken met Noortje haar naam op. Er staan ook collectebussen bij handelaars om geld in te zamelen”, klinkt het.

Reserveren voor de spaghettislag moet voor 10 november en is vooraf te betalen. De kostprijs voor eten ter plaatse is tien euro per persoon, afhalen kan voor 8 euro. (bepr)

Email voor meer info en reservatie: secretary.goc@hotmail.com

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners