©  REUTERS

Benfica-directeur Simão Sabrosa reageert op Champions League-loting: “Goede prestatie in Brugge en het dan thuis afmaken”

Simão Sabrosa, ooit een legendarische speler van Benfica en tegenwoordig directeur “interne betrekkingen” bij de club, heeft gereageerd op het loten van Club Brugge als tegenstander in de 1/16de finales van de Champions League.

Michael Van Damme

LEES OOK. Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe is blij met Benfica als tegenstander: “Ik heb geen vrees”

“We kennen Club Brugge goed, ze waren vorig jaar kampioen van België en we zagen hun hele campagne in de groepsfase”, zo reageerde hij op BTV.

De wedstrijden worden pas in februari en maart gespeeld, na het WK. “Dat wordt een uitdaging voor Benfica en de andere ploegen die nu nog in de Champions League zitten. Maar onze structuur is ermee bezig zodat we in februari op topniveau zullen zijn. De eerste wedstrijd spelen we uit en daar proberen we het goed te doen zodat we het kunnen afmaken in ons stadion, waar we sterk zijn en op de steun van de fans kunnen rekenen zodat we Brugge kunnen overwinnen.”

Roman Yaremchuk is uiteraard een bekende. Club Brugge ging de Oekraïense spits bij Benfica halen. “Het is altijd goed om ex-spelers terug te zien, maar zowel Roman als wijzelf kijken vooruit.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Champions League