©  pz antwerpen

Dealer probeert te vluchten en rijdt in op de politie

Op het Kiel en in Wilrijk zijn de afgelopen dagen twee dealers opgepakt. Een van de mannen (18) reed frontaal in op de politie tijdens een poging om te vluchten.

Het wijkondersteuningsteam van de regio Zuid wilde maandagavond in de Tentoonstellingslaan een voertuig controleren. “De de bestuurder kwam in aanmerking voor de verkoop van cocaïne”, zegt de politiezone Antwerpen. Toen de politie hem wilde controleren, probeerde de chauffeur te vluchten. “Hierbij reed hij frontaal in op een tweede voertuig van de politie”, klinkt het. De 18- jarige verdachte kon gearresteerd worden, hij had 19 gram cocaïne en 430 euro cash in op zak.

Hetzelfde team had zaterdagnamiddag in de Frans Van Dunlaan al gezien hoe een fietser kort in een voertuig stapte en enkele meters verder al opnieuw uitstapte. De fietser gaf toe dat hij net drugs gekocht had, vervolgens werd de auto aan de kant gezet. “Er werd nog cannabis, cocaïne en cash geld aangetroffen”, zegt politiewoordvoerder Willem Migom. “Ook bij de verdachte thuis werden nog drugs, een weegschaal, erectiepillen en luxekledij aangetroffen. De 30-jarige man bleek ondanks zijn handeltje van een uitkering te genieten.” Hij werd gearresteerd en voorgeleid.

©  pz antwerpen

sare

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio