Een uniseks geur, de mascara waar je naar op zoek was, en een perfect vallende broek: de shopbuit van team Billie

Een bijzondere jongen, unieke herinneringen, een speciale uniseks geur, wimpers die betoveren, en een ongewoon goed passende broek. Wie dacht dat de herfst saai was: think again!

Veronique Nolens

Een heel bijzondere jongen

Wim Vanlessen, zowat de grootste balletdanser die we in België gekend hebben, komt met een vertederend kinderboekje over Willem. Best een bijzonder jongetje dat op een avond met zijn ouders mee naar het theater moet. Hij raakt de weg kwijt in het gebouw en hoort achter een deur muziek klinken. In zijn buik beginnen vlinders te fladderen. Is dit waar Willem thuishoort?

Een heel bijzondere jongen, Wim Vanlessen en Leon Römer, Uitgeverij Horizon, 48 p. 16,99 euro,

in de boekhandel

Wollige herfst

Een geblokte wollen sjaal in prachtige herfstkleuren, en van een Belgische ontwerpster. Sowieso een schot in de roos!

Sjaal Mended 1 van Wolvis, 110 euro

shop.wolvis.be

Klassieker met twist

De perfecte zwarte broek? Ze bestaat. Comfortfoodproof want elastisch, en helemaal on trend met de licht uitlopende pijpen.

Wagner Jersey broek, Rough Riders, 190 euro, roughridersstore.com

Gedurfde geurnoten

De geur ‘Lost in Translation’ is als de onthulling van een mysterieus landschap dankzij een gedurfd akkoord van rokerige, aquatische en metaalachtige noten en bovendien uniseks

Lost in Translation van Maison Matine, 55 euro voor 50ml,

shop.vonwinckelmann.be

Blikvanger

Veel goeds gehoord over deze waterproof mascara en we kunnen dat alleen maar beamen. Intens zwart en instant volume, meer moet dat niet zijn. Oh ja, én met een borsteltje dat weinig klontert.

Le volume de Chanel, 38,50 euro,

iciparisxl.be

Design voor kids

Dit tafeltje met stoelen moet ervoor zorgen dat kleintjes niet op de witte muren tekenen, kleuren of verven. Het proberen waard.

Kindertafel en twee stoelen Dove Montessori van Minera, 79 euro,

bol.com

Koesterdoosje

Het Canvas-programma Alleen Elvis blijft bestaan met Thomas Vanderveken kreeg al meer dan honderd gasten over de vloer. Allemaal stonden ze garant voor een diepgaand gesprek. Dat zijn eindeloos veel boeiende gedachten. Vanderveken dook in zijn geheugen en selecteerde 30 citaten waar hij naar teruggrijpt. Deze gedachten zijn nu gebundeld in een mooie box met kaartjes die je kunt delen.

Box ‘Alleen Elvis blijft bestaan’, Thomas Vanderveken, Borgerhoff & Lamberigts, 29,99 euro,

standaardboekhandel.be

De items in dit artikel worden op basis van de actuele trends geselecteerd door de lifestyleredactie. De aanklikbare links naar externe partners worden geplaatst als extra infoservice, maar vallen buiten verantwoordelijkheid van de redactie.

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle