Aangeboden door GVA Shop

Energiefactuur verlagen? Laat je spouwmuur, gevel of dak isoleren!

Je huis isoleren is altijd een goed idee, maar met de huidige energietarieven wordt het wel erg aantrekkelijk om te verduurzamen. In een beter geïsoleerd huis gaat er namelijk minder warmte verloren, en dat laat zich voelen op de energiefactuur.

Je leest de laatste weken een heleboel tips om energie te besparen, van radiatorventilatoren tot tochtstrippen plaatsen. Alle beetjes helpen natuurlijk, maar jezelf het beste wapenen tegen stijgende energieprijzen doe je door je woning grondig te isoleren. In een slecht geïsoleerde woning kan er immers tot wel 50% van de warmte ontsnappen, waardoor je meer moet stoken.

Laat je adviseren

Isolatie plaatsen is specialistenwerk. Laat je huis professioneel isoleren door een betrouwbare en erkende vakman voor het beste resultaat, waarmee je de komende jaren met een gerust hart de winter ingaat. Onze partner Iso Protect is al meer dan 20 jaar actief in renovatie en optimalisatie van woningen. Tijdens onze actie komen ze langs voor een gratis adviesgesprek, gevolgd door een vrijblijvende offerte op maat en je krijgt een officiële EPC-keuring, die aantoont hoe energiezuinig je woning is.

Welke ingrepen?

Wil je isoleren, dan is het logisch om te beginnen op plekken waar je het meeste winst kan behalen. Een expert komt ter plaatse kijken op welke plaatsen isolatie gewenst is, en bekijkt samen met jou de mogelijkheden. Zo is spouwmuurisolatie een van de snelste en voordeligste manieren om je energiekosten te drukken. Ook met de isolatie van je hellend dak kan je flink besparen. En staat je gevel opfrissen al een tijdje op je to-do lijstje? Kies dan voor gevelisolatie, dan slaag je twee vliegen in één klap! Naast een uitstekende isolatie wordt je gevel namelijk met crepi in een modern, fris jasje gestoken. Welke ingreep je ook kiest, je bent in ieder geval zeker dat de isolatie volgens de regels van de kunst wordt aangebracht.

Iso Protect maakt deel uit van Group Protect. Neem een kijkje op GVA Shop om kennis te maken met deze experts!

Meer over GVA - webshop

GVA Mobiliteit