Een pop-up van Les Jumelles en parfum van Laura De Coninck: de shoppingtips van citta

Les Jumelles, het Antwerpse, kleurrijke modemerk dat vooral bekend is als webshop, heeft haar 1.000 vierkante meter grote winkel geopend voor een groot publiek van modeliefhebbers. Wij geven nog twee andere tips om te shoppen in Antwerpen.

1000 m² shopplezier in pop-up van Les Jumelles

Het Antwerpse modebedrijf Les Jumelles koos voor zijn thuisstad om er zijn grootste pop-up te openen. In een hoekpand in de Huidevettersstraat word je op maar liefst drie verdiepingen, goed voor 1000 m² in totaal, ondergedompeld in het kleurrijke universum van het kledinglabel.

Tot eind februari shop je er de volledige collectie en kan je ook samen met vriendinnen een privémomentje boeken voor stijladvies. In de weekends kan je er nog tot 19 november terecht voor het Upcycling Atelier, waarin samples en overstocks van het merk een tweede leven krijgen.

Les Jumelles, Huidevettersstraat 39, 2000 Antwerpen, www.lesjumelles.be

Laura De Coninck creëert parfum voor jarig Hedgren

©  Lisa Van Biesen

Het Antwerpse tassenlabel Hedgren bestaat dertig jaar en komt met iets nieuws. In samenwerking met kunstenares Laura De Coninck lanceert het zijn eerste parfum. Onder het toeziende oog van meester-parfumeur Sonia Constant en het Parijse parfumhuis Givaudan Fragrances komt het team met een energiek genderneutraal geurtje met duidelijke referenties naar de natuur. De flacon zelf is dankzij het werk van Laura en grafisch vormgeefster An Eisendrath een kunstwerkje op zich.

Een beperkte editie van 99 flessen wordt op 24 november gelanceerd bij Verso Antwerpen. Vanaf 6 december koop je de flacon online voor 109 euro (75 ml).

www.hedgren.com

Alles voor een op en top geslaagd huwelijksfeest

De trouwbeurs I Do I Do bestaat al sinds 2015, maar de organisatie is vanaf dit jaar in handen van ontwerpster Karolien Verstraeten, bekend van de Antwerpse trouwboetiek Jardin d’amour, en haar partner. Het koppelt brengt morgen veertig standhouders van eigen bodem samen in het Felix Pakhuis. Bruidskleding, fotografen, deejays, weddingplanners, bloemisten… aan ieder aspect van een succesvol trouwfeest is gedacht. Naast workshops en livemuziek zal je er ook kunnen genieten van een hapje en drankje.

I Do I Do, Felix Pakhuis, Godefriduskaai 30, 2000 Antwerpen,zondag 30/10 van 10 tot 17u. Ticketprijs kassa: 15 euro.

www.idoido.be, Instagram: @idido.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode Antwerpen