Het perfecte coltruitje, grafisch ondergoed en een winterse mocktail: dit shopte team Billie deze week

Billie gaat deze week grafisch en duikt naast letterlijk met een top en trui ook figuurlijk in het groen met een cadeautje voor de vogeltjes in de tuin.

Veronique Nolens

Stuk dat alles samenbrengt

Een rondje tweedehandsshoppen leverde een crèmekleurige broek en een geruite blazer op, deze groene top brengt die look helemaal samen.

59 euro, Norr, norrofficial.com

Wol + col

Basics in 100% merinowol zijn zacht en warm en zo’n coltruitje is altijd goed als het wat frisser is. Dit warme, donkerrode, geribde exemplaar van Uniqlo ziet eruit als een blijvertje.

34,90 euro, Uniqlo, uniqlo.com

Winterse mocktailmix

De Ready To Mix van Dzjing is de ideale (alcoholvrije) cocktailmix voor de feestdagen. Voeg aan een shot Dzjing een beetje appelsap, bruiswater en ijsblokjes toe. Even shaken en je hebt de perfecte winterse mocktail. Schol!

Dzjing classic, 20,95 euro voor 500 ml, shop.dzjing.be

Grafische eyecatcher

De No Icons-lijn van Chantelle X, het nieuwe eigentijdse broertje/zusje van Chantelle, pakt uit met grafische eyecatchers, gedurfde visnetten en net voldoende transparantie. Voor als het eens iets anders mag zijn.

Beha No Icons van Chantelle X, 90 euro, chantelle.com, chantelle.com

Laat die cake smash maar komen

Dit slabbetje houdt baby’s outfit toch wat proper. Bij de groente- en fruitpapjes voor alledag, of om met beschermde kleertjes die langverwachte cake smash voor een eerste verjaardag aan te gaan.

Slab ‘merle’ van Liewood, 25 euro, bij Kleine Zebra, kleinezebra.com

Verdoken vogel

Omdat onze obsessie met vogelen net iets minder zou opvallen: een quasi onzichtbaar nestkastje voor gevederde vrienden in het struikgewas.

Loungenest Funchal, 9,99 euro, bij Vivara, nl.vivara.be

Weg herfstblues

Da-ag herfstblues, met dit kleurrijk jasje van Belgische makelij. One size fits all, dus geen gedoe met twijfelen over de maat.

Gorgeous jack tie dye, Seamehappy, 325 euro, seamehappy

De items in dit artikel worden op basis van de actuele trends geselecteerd door de lifestyleredactie. De aanklikbare links naar externe partners worden geplaatst als extra infoservice, maar vallen buiten verantwoordelijkheid van de redactie.

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle