Aangeboden door JOBAT

Job Fair Brussels pakt uit met Mobility Village

Op donderdag 27 oktober 2022, in de namiddag, organiseren Jobat en Références in Brussels Expo hun Job Fair Brussels. Op deze jobbeurs zijn De Lijn, MIVB/STIB en TEC de aandachtstrekkers, met hun gezamenlijke Mobility Village. Maar er zijn nog veel andere Brusselse werkgevers die jou daar willen ontmoeten. De jobbeurs is volledig uitverkocht.

William VisterinBron: Jobat.be

The Mobility Village vormt op de Job Fair Brussels een grote stand, die het resultaat is van een samenwerking tussen De Lijn, MIVB/STIB en TEC. Zij slaan als mobiliteitspartners in en rond Brussel de handen in elkaar. “Wij zijn een van de grootste werkgevers in Brussel, die er een brede waaier aan functies kan voorstellen”, vertelt Johan Claes van de Brusselse MIVB/STIB.

“Intern doorgroeien wordt bij ons fel gepromoot. Gekoppeld aan werkstabiliteit biedt dit kansen voor een mooie carrière”, vult hij aan. “Als je daar nog de zingeving van een job bij MIVB aan toevoegt – meewerken aan de mobiliteitsoplossingen in de regio Brussel en ver daarbuiten – dan kan je alleen maar overtuigd zijn om op onze stand met de collega’s te komen praten en bij ons te solliciteren.”

Gratis tram-, bus- of metroticket

Ook collega’s TEC en De Lijn zijn van de partij op de jobbeurs, en zij zijn al even enthousiast om kandidaten te ontmoeten. “Wij zijn in totaal op zoek naar 600 medewerkers, waaronder 400 chauffeurs en 100 technische profielen”, vertelt Ninon Gerlache, verantwoordelijke rekrutering bij TEC.

Bij de Vlaamse collega’s van De Lijn vroegen we aan Katrien Dierickx, hoofd rekrutering & selectie, aan welke profielen zij vooral denken op een jobbeurs als Job Fair Brussels. “Wij zoeken chauffeurs en techniekers, maar evengoed ICT-profielen, ingenieurs, recruiters en marketingprofielen”, stelt Dierickx. Een erg brede waaier dus.

Speciaal voor deze beurs bieden MIVB/STIB, De Lijn en TEC bezoekers – nadat ze zich gratis hebben ingeschreven – een gratis tram-, bus- of metroticket aan. Dit kunnen deelnemers na hun inschrijving aanvragen om zo de beurs te komen bezoeken.

60 standen en meer

Naast The Mobility Village zijn er nog heel wat andere werkgevers. Met ruim 60 standhouders is de beurs uitverkocht. Job Fair Brussels is nu eenmaal bedoeld voor iedereen die wil werken in de brede Brusselse regio. Of voor kandidaten die op zoek zijn naar een job bij een grote (inter)nationale onderneming of organisatie, want ook die zijn aangekondigd.

Het jobaanbod is breed, met onder meer TUI, Foot Locker, FOD Justitie, Atora, Helan en Multipharma. Maar ook NMBS en de Amerikaanse ambassade zijn van de partij. Dit resulteert ook in tal van vacatures in andere sectoren, zoals beschikbare jobs in financiën, veiligheid, zorg, communicatie, administratie en verkoop. De jobbeurs is, zoals het in Brussel betaamt, een samenwerking tussen Jobat en Références.

Verder zullen er op Job Fair Brussels op 27 oktober 2022 ook interessante workshops doorgaan rond solliciteren en je eerste stappen op de arbeidsmarkt. Deze workshops zijn zowel Frans- als Nederlandstalig.

Job Fair Brussels

  • Donderdag 27 oktober 2022 van 13u tot 18u.
  • Brussels Expo, Paleis 10 – Miramarstraat 11, 1020 Brussel
  • Meer info en gratis inschrijven via jobat.be/jobfairbrussels

Mibility Village Job Fair Brussels 2022

Bron: Jobat.be