©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Rupel Boom-trainer Stéphane Demets zwaar onder vuur: “Steun van de voorzitter doet enorm deugd”

Trainer Stéphane Demets lag zondag zwaar onder vuur bij de Boomse ­supporters. De coach werd weg­gehoond na de zevende nederlaag in negen matchen, maar geniet voor­lopig nog altijd de steun van de ­Amerikaanse voorzitter Nathan ­Crockett. Die postte zelfs een filmpje op de facebookpagina van de club waarin hij aangaf dat de trainer ­momenteel niet ter discussie staat. “Dat deed enorm deugd”, aldus ­Demets.

Peter Nys

“De voorzitter weet hoe hard wij werken en kijkt gelukkig door de resul­taten heen. Uiteraard hadden wij allemaal meer verwacht dan wat de ploeg nu brengt. Maar men moet ook durven toegeven dat alles tegenzit momenteel. Tegen Hoogstraten moesten we altijd winnen, maar in de extra tijd ziet de ref als enige in het stadion een overtreding in onze zestien en verliezen we alsnog twee punten. Dan heb je die forfaitnederlaag vanwege de lichtpanne tegen Tienen en verlies je nog twee à drie matchen waarin het spel best wel gelijkopgaand was. Maar ik vind niet dat wij het zwakke ­broertje van de reeks zijn.”

Met amper vijf goals in negen matchen loopt het vooral in aanvallend opzicht mank bij de Steenbakkers. Daarom werd er deze week met de Nederlander Cheickna Touré nog een extra spits aangetrokken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lagere reeksen