Aangeboden door GVA Shop

Blijf deze winter in topconditie met je eigen fitnesstoestel

Spieren opbouwen, vet verbranden of je algemene gezondheid opkrikken: meer bewegen is altijd een goed idee. Alleen is dat in de wintermaanden gemakkelijker gezegd dan gedaan. De oplossing? Thuis sporten. Van conditie beginnen opbouwen tot het bouwen van de ultieme home gym: iedereen vindt zijn gading op GVA Shop.

Als het buiten donker, koud en nat is, moet je al over behoorlijk wat zelfdiscipline beschikken om de deur uit te gaan voor een rondje hardlopen of een bezoekje aan de fitness. Maak het volhouden van je goede voornemens gemakkelijker door een professioneel fitnesstoestel voor thuis aan te schaffen. Thuis sporten is laagdrempelig: je kunt dragen wat je wilt, multitasken door je favoriete serie te kijken tijdens het sporten of je muziek lekker luid zetten. Werk je thuis, wissel elk uur aan je bureau dan af met 5 minuten op je hometrainer. Wedden dat je snel resultaat zult zien?

Voor de lopers

Hou je van hardlopen, maar niet bij slecht weer? Op GVA shop staan de beste deals voor loopbanden. Fan van Start 2 Run? Ga voor de opklapbare loopband, waarmee je op regenachtige dagen thuis je trainingen kunt verderzetten. Je krijgt er een gratis jaarabonnement op Start 2 Run bij, dé loop app van de Benelux. Die koppel je eenvoudig aan je loopband, en je bent vertrokken, weer of geen weer. Ben je op zoek naar een compact, degelijk en voordelig model waarop je zowel kunt lopen als wandelen, dan is de Canyon 2.0 van DC Athletics wellicht wat je zoekt.

Voor de fietsers

Fietsen in weer en wind, er zijn leukere manieren om te sporten. Wie lekker warm en droog binnen de beentjes wil smeren, kan kiezen voor een hometrainer van DC Athletics met € 500 euro verschil op de adviesprijs. Hou je van intensievere trainingen, opteer dan voor de Cannibal spinningfiets, goedgekeurd door topsporter Sven Nys!

Een roeitrainer: niet alleen voor roeiers!

Met roeien word je sterker en fitter, omdat je hele lichaam aan het werk gezet wordt. Dus ook al heb je nog nooit in een boot gezeten, is dit toestel een goede manier om je spieren te trainen en vet te verbranden. Wie na de winter wel weer het water op wilt, kiest best voor de Cardiff roeitrainer van BH Fitness, die dankzij het innovatief waterbestendigheidssysteem een 100% natuurlijke training creëert, of de Potomac Regatta van DC Athletics. De roeimachines staan op GVA Shop tot € 400 verschil met de adviesprijs.

Crosstrainer

Is vet verbranden je voornaamste doel? Dan zit je met een crosstrainer altijd goed. Alle spieren worden geactiveerd in een beweging die lijkt op langlaufen. Door de ondersteuning van het apparaat is je work-out lang vol te houden, en is de kans op blessures minimaal. Wie een handig startmodel wil, kiest voor de Easyflex. Ben je op zoek naar een crosstrainer voor intensief thuisgebruik, dan is de L.A. Sprint crosstrainer een toptoestel dat al je verwachtingen inlost, met wel € 500 verschil op de adviesprijs.

Afwisseling

Trainen op één toestel kan al snel een beetje eentonig worden. Met de multifunctionele all-in-one step en de professionele fitnessbal van Evergy breng je variatie in je work-out.

Meer over GVA - webshop

GVA Mobiliteit