©  rr

Garage lanceert Powerstop waar je auto kan snelladen en waar je zelf ook kan bijtanken: “Klant of geen klant, iedereen welkom”

In ongeveer 35 minuten je elektrische auto opladen en zelf ook even de batterijen opladen. Dat kan voortaan bij de Vermant Powerstop in Mechelen-Noord. Daar hebben ze sinds kort ook een fastcharger. In Mechelen zijn er momenteel zeven, maar er komen er steeds meer bij.

De elektrische snellader aan de garage op de Antwerpsesteenweg tankt bij aan 175KW.

De autodealer stelt zijn business lounge ter beschikking van bestuurders. “Die kan zich ondertussen opladen aan de espressomachine. Mails beantwoorden kan via de gratis wifi. Klant of geen klant, iedereen is welkom”, zegt Johan Sterckx van Vermant.

Betalen aan de fastcharger kan met alle courante laadpassen of door een QR-code te scannen en af te rekenen. “Wie Volvo-klant is, geniet van een interessanter tarief. De laadtijd is ook afhankelijk van de buitentemperatuur en de temperatuur van de batterij zelf”, legt Johan Sterckx uit.

Waar zijn er nog snellaadstations?

De andere snelladers in Mechelen bevinden zich aan Porsche Centre Mechelen dat ook in Mechelen-Noord ligt, bij ACM op de Gentsesteenweg en bij garage Juma in Mechelen-Zuid. Voorts staat er ook eentje aan winkelpark Malinas, aan de supermarkt van Spar op de Brusselsesteenweg in Mechelen-Zuid en op de parking van Lidl op de Leuvensesteenweg in Muizen.

Mechelen is ook een van de Vlaamse centrumsteden met het grootste aantal publieke laadpalen.

 ©  rr

 (svh)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Bedrijven Antwerpen