Kenny Neyens stoot door naar tweede ronde Gibraltar Darts Trophy en krijgt nu zwaardere tegenstand

Kenny Neyens heeft zich geplaatst voor de tweede ronde in de Gibraltar Darts Trophy.

Bron: BELGA

De 27-jarige Antwerpenaar (PDC 155) versloeg de 20-jarige plaatselijke amateur Sean Negrette met 6-1. Neyens, die eerder dit jaar al een PDC Challenge Tour evenement op zijn naam schreef, nam de beste start en kon tot twee keer toe door de darts breken van zijn tegenstrever. Negrette kon leg vijf winnen maar Neyens was, ondanks een pak gemiste dubbels, de betere speler. In de tweede ronde neemt hij het op tegen de Engelsman Luke Humphries (PDC-11) en tevens reekshoofd nummer 1.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Voor Mario Vandenbogaerde (PDC-101) werd de eerste ronde meteen het eindstation. De West-Vlaming liet het vooral afweten bij het uitwerpen waar hij slechts twee van de zestien dubbelkansen lukte en uiteindelijk met 6-2 het onderspit moest delven voor de 20-jarige Gibraltarese amateur Craig Galliano.

Dimitri Van den Bergh (PDC-14), die dankzij zijn positie op de wereldranking meteen geplaatst is voor de tweede ronde, neem het zaterdag op tegen de winnaar van de wedstrijd tussen de Duitser Gabriel Clemens (PDC-22) en de Engelsman Adam Hunt (PDC-50). (belga)

Vastgoed

Jobs in de regio