Nafi Thiam breekt na samenwerking van 14 jaar met coach Roger Lespagnard: “Bedankt om in me te geloven”

Nafi Thiam breekt na samenwerking van 14 jaar met coach Roger Lespagnard: “Bedankt om in me te geloven”

Opvallend nieuws uit de Belgische atletiekwereld. Tweevoudig olympisch kampioen Nafi Thiam breekt met haar coach Roger Lespagnard.

red

Lespagnard begeleidde Thiam al sinds ze klein was. Thiam heeft nooit aangegeven dat ze ontevreden was, alleen is Lespagnard al een zeventiger.

“Na een ongelooflijke samenwerking van 14 jaar, heb ik besloten om van trainingsomgeving te veranderen. Dit was een zeer moeilijke beslissing. Ik wil Roger bedanken om in mij te geloven voor dat iemand anders dat deed (mezelf incluis), voor de ontelbare uren en constante inspanning om mij te helpen mijn doelen te bereiken en om mij bij elke stap bij te staan. Ik ben erg dankbaar dat ik zo lang heb mogen werken met zo’n fantastische coach/persoon, en ik zal voor altijd trots zijn op alles wat we samen hebben bereikt. Dit is het begin van een nieuw hoofdstuk en ik kijk er naar uit om te ontdekken wat de komende seizoenen zullen brengen. Ik zie jullie gauw!”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio