©  REUTERS

Geen Charles De Ketelaere bij AC Milan in Champions League-wedstrijd tegen Chelsea

Is de ene Belg terug uit blessure bij AC Milan, dan ligt de andere in de lappenmand. Charles De Ketelaere zal er dinsdag niet bij zijn in de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea.

Jonas Withouck

De Ketelaere trainde daags voor de wedstrijd tegen Chelsea niet mee met AC Milan. De 21-jarige Rode Duivel bleef binnen met spiervermoeidheid. Geen ernstige blessure dus, maar coach Stefano Pioli wil geen risico’s nemen. Het is ook nog onzeker of hij er ook bij is voor de wedstrijd van komend weekend tegen Verona.

Afgelopen weekend moesten zowel De Ketelaere, Divock Origi als Aster Vranckx vrede nemen met een invalbeurt tijdens de topper tegen Juventus. Alexis Saelemaekers, de vierde Belg bij Milan, is lange tijd out met een knieblessure en mist zo goed als zeker het WK.

Milan won tegen Juventus met 2-0, Fikayo Tomori en Brahim Diaz zorgden voor de doelpunten. Diaz is de concurrent van De Ketelaere en mag zich dinsdag tegen Chelsea opnieuw bewijzen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Champions League