©  BELGA

STVV-verdediger Robert Bauer deelt slag uit aan Antwerp-spits Vincent Janssen

STVV-verdediger Robert Bauer heeft zich vrijdagavond niet van zijn beste kant laten zien. De 27-jarige Duitser reageerde met een slag na een duel met Antwerp-spits Vincent Janssen, waardoor hij een rechtstreekse rode kaart kreeg na ingrijpen van de VAR.

Jonas Withouck

Vincent Janssen probeerde zich in minuut 38 los te weken bij Bauer, die de Nederlandse spits moest laten lopen en vervolgens een slag uitdeelde. Scheidsrechter Laforge had het niet gezien - want de bal was niet in de buurt - maar de VAR greep wel in: rechtstreeks rood voor Bauer.

“Hoe heb je hem (Bauer, red.) zover gekregen?”, kreeg Janssen tijdens de rust de vraag voor de camera’s van Eleven. “Dat moet je aan hem vragen. Het was voor mij een zuivere rode kaart, veel meer ga ik daar niet over zeggen”, aldus de topschutter van Antwerp, dat al met 1-0 op voorsprong stond na een snelle goal van Pieter Gerkens.

De beelden:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Jupiler Pro League

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL