©  La Bottega/Shutterstock

Cate Blanchett draagt Belgische botjes, hier koop je ze zelf

Dat Belgische mode internationale bekendheid geniet, hoeven we je niet meer te vertellen. Namen als Dries van Noten en Raf Simons kent iedereen die een beetje verstand heeft van fashion. Maar ook minder bekende namen scoren goed in Hollywood, bewijst Cate Blanchett.

Camille Van Puymbroeck

De Australische actrice, bekend van onder meer The lord of the rings en Babel, heeft altijd al een goed gevoel voor mode gehad. Dat die fashion sense met de jaren niet is vervaagd, bewees ze door tijdens Milan Fashion Week te poseren met een paar laarsjes van Belgische makelij.

LEES OOK:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Misschien doet de naam Sam Reychler niet meteen een belletje rinkelen, maar wij voorspellen alvast dat daar snel verandering in zal komen. Na een carrière van 15 jaar bij het Italiaanse schoenenmerk Roberto Del Carlo besloot de Belg tijdens de coronapandemie om zijn eigen label op te richten, en dat lijkt meteen een schot in de roos. Wie met dezelfde botjes als Blanchett wil rondlopen, kan dat voor net geen 500 euro.

Sam Reychler Beige Enkellaars met Hak

© La Bottega

Sam Reychler beige enkellaars met hak, 495 euro, labottega.be

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle