Rechts: Kevin Maas ©  Twitter/Kevin Maas

Kevin Maas stopt als voorzitter JONGCD&V

Kevin Maas (30) stopt als voorzitter van JONGCD&V, de jongerenpartij van CD&V. Dat laat Maas weten op Twitter. Maas, die in 2020 huidig partijvoorzitter Sammy Mahdi opvolgde als jongerenvoorzitter, wil zich meer focussen op zijn rol als secretaris-generaal van YEPP (Youth of the European People’s Party), de jongerenpartij van de Europese Volkspartij en op zijn werk als huisarts in Maasmechelen.

Bron: Belga

Maas blikt tevreden terug op zijn tijd als jongerenvoorzitter en hij bedankt naast zijn team ook voorzitter Sammy Mahdi en diens voorganger Joachim Coens. Maas wil naar eigen zeggen ook “actief en betrokken” blijven in de partij. “Het zijn geen gemakkelijke politieke tijden. De huidige uitdagingen zijn ongezien en stellen het vertrouwen en de veerkracht van mensen binnen en buiten de politiek op de proef”. CD&V kampt al een tijd met slechte peilingen, maar toch waait er volgens Maas “een frisse wind” door de partij die hem ook “hoopvol” stemt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio