Inge en Ellen in de outlet in Nijlen. © RR

Grote lingeriezaak opent outlet in Nijlen

Nijlen -

In de Woeringenstraat in Nijlen is deze week een outlet van Lingerie Marie-Therese uit Lille geopend. Een Nijlense staat klaar om voor iedereen het geschikte lingeriesetje te vinden.

Bert Provoost

In de nieuwe outletwinkel worden modellen uit vorige seizoenen verkocht aan lagere prijzen. Het gaat om bekende merken zoals Prima Donna, Marie Jo, Dacapo, Chantelle, Passionata, Empreinte, Felina en Elomi. “Klanten mogen rekenen op dezelfde onberispelijke klantenservice en vakkennis die ze gewend zijn bij Lingerie Marie-Therese in Lille”, zegt Ellen Dankers.

Ellen nam in augustus vorig jaar Lingerie Marie-Therese in Poederlee (Lille) over. De zaak was al vele decennia lang één van de grootste lingeriewinkels in België, maar krijgt er nu dus een tijdelijke outlet bij. “Ervaren lingeriestyliste Inge Marien, die zelf afkomstig is uit Nijlen, staat vanaf nu klaar om voor iedereen het ideale lingeriesetje, bikini of badpak te vinden in de outlet. Uiteraard blijf je ook in de winkel in Lille terechtkunnen voor elegante, duurzame en sexy lingerie en badmode in alle soorten maten”, klinkt het.

De zaak in Nijlen is open op dinsdag en donderdag. Op donderdag is er overigens steeds een avondopening. De outlet is gevestigd in het pand waar vroeger kledingwinkel Lou gevestigd was. In eerste instantie blijft de nieuwe outlet tot eind december bestaan. (bepr)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio