P!NK. ©  Geert Van de Velde

P!NK komt naar België als headliner van Werchter Boutique

Het is al van 2019 geleden dat ze in onze contreien was, maar er is licht aan het einde van de tunnel voor de fans van P!NK. Werchter Boutique heeft zopas bekendgemaakt dat P!NK de hoofdact wordt voor de editie van 2023.

Gilles Liesenborghs

Vier jaar na haar vorige memorabele passage op de wei van Werchter, keert P!NK op zaterdag 17 juni terug naar ons land. En daar zullen de fans heel tevreden mee zijn. De Amerikaanse zangeres staat gekend voor haar indrukwekkende live shows.

“Het zijn lange jaren geweest en ik heb live muziek zo hard gemist”, zegt de 43-jarige P!NK. Ze brak begin jaren 2000 internationaal door en is intussen toe aan haar achtste studioalbum. Hits als “Get the party started”, “Dear Mr. President” en “So what” staan in het muzikale geheugen gegrift.

Andere namen voor het dagfestival worden later bekendgemaakt. Tickets zijn vanaf vrijdag 14 oktober om 10 uur te koop. Een ticket voor Werchter Boutique 2023 kost 108 euro, een ‘Golden Circle’ ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium tijdens de show van P!NK, is te koop aan 159 euro.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER