De Putse kunstenaars van het Atelier voor Creatieve Expressie (ACE). © rr

Putse kunstenaars oogsten succes tijdens najaarstentoonstelling: keramiekwerk gaat ook dienstdoen tijdens 11 novemberviering

Beerzel, Putte -

De najaarstentoonstelling van de Putse kunstenaars die actief zijn bij het Atelier voor Creatieve Expressie (ACE) is opnieuw een groot succes geworden. De expositie vond dit jaar plaats in de pastorij van deelgemeente Beerzel. Schilders, zijdeschilders, beeldhouwers en keramisten toonden er trots hun creatieve realisaties.

Kristof Van Rompaey

Naar jaarlijkse traditie kwam burgemeester Peter Gysbrechts (Lijst Burgemeester) de expo openen. “Elk jaar opnieuw stel ik vast dat onze gemeente barst van het talent”, stelt hij. Schepen van Cultuur Inge De Bie (Lijst Burgemeester) stelde zelf enkele werken tentoon. “Ik ben trots om deel uit te maken van de grote familie van kunstenaars die Putte rijk is”, vult ze aan.

De gemeente weet haar kunstenaars naar waarde te schatten: tijdens de 11 novemberviering gaat ze een keramiekwerk van rode klaprozen gebruiken dat tijdens de expo tentoon stond. (kvro)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio