Er zal gewerkt worden tussen het kruispunt met de Houwstraat en de rotonde Fabiola. © JDW

Verkeer kan vanaf maandag nog maar in één richting rijden tussen rotonde Fabiola en Berlaar-Heikant

Heist-op-den-Berg, Berlaar-Heikant -

Het verkeer tussen Heist-op-den-Berg en Berlaar-Heikant moet vanaf maandag 10 oktober rekening houden met een enkelrichting.

Bert Provoost

Midden augustus zijn de nutswerken gestart op de Aarschotbaan/Liersesteenweg (N10). De nutsmaatschappijen vernieuwen hun kabels en leidingen voor stroom, water, gas en telecom. Pas als deze vernieuwingswerken klaar zijn, kan de aanleg van de nieuwe fietspaden en de bouw van de ovonde starten.

“Vanaf maandag 10 oktober werken de nutsmaatschappijen langs de Aarschotbaan en de Liersesteenweg (N10) tussen het kruispunt met de Houwstraat en de rotonde Fabiola. Om de werken zo veilig en vlot mogelijk te laten verlopen, zal er enkelrichtingsverkeer gelden in de richting van Berlaar-Heikant. Die loopt van aan de voormalige dancing Fabiola tot aan het kruispunt met de Houwstraat”, klinkt het bij Wegen en Verkeer Antwerpen.

Verkeer richting Heist-op-den-Berg volgt een omleiding via de Houwstraat, Mechelbaan en Mechelsesteenweg. Alle zijstraten in de werfzone blijven bereikbaar. Fietsers volgen een omleiding in beiden richtingen via de Collegestraat, Biekorfstraat, Werftsesteenweg, Oude Liersebaan, Heistsebaan en Itegembaan.

De maatregelen gelden tot 18 november. (bepr)

 © Agentschap Wegen en Verkeer Antwerpen

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio