Zaakvoerder Joris Goossens van eTien neemt het samen tafelen letterlijk en biedt feestzalen aan voor groepen vanaf tien personen.  © Elke Lamens

Nieuwe wind door feestzalencomplex eTien: “Dineren en feesten met vrienden of collega’s”

Brecht -

Met zaakvoerder Joris Goossens waait een nieuwe wind door feestzalencomplex eTien. Meer dan ooit trekt hij de kaart van feesten. “Met twee of vier à la carte tafelen, kan je op meerdere plaatsen. Daarin maken we het verschil niet meer. Wel zoeken mensen locaties om met vrienden, familie of collega’s te dineren. En te feesten”, klinkt het.

Na een faillissement in 2019 en corona maakte eTien een doorstart. Het complex met kleine en grote feestzalen, vlak bij de E19, pakt nu uit met iets nieuws.

Samen met Jan Van Eyck van de Groep Van Eyck die nog steeds eigenaar is, trekt zaakvoerder Joris Goossens volledig de kaart van feesten. “Met het klassieke tafelen in klein gezelschap op restaurant maken we het verschil niet meer. We mikken op vooraf geplande etentjes voor groepen van minimaal tien personen. Zo kunnen we ons niet alleen beter organiseren, maar ook de kwaliteit voor de klanten garanderen.”

Het restaurantgedeelte is ideaal voor kleinere feesten. © Elke Lamens

“We kregen ook steeds meer vraag naar een kleinere feestlocatie omdat op feesten het aantal eetgasten sinds corona ook beperkter is geworden. Daarvoor is ons restaurantgedeelte ideaal. Voor de grote feesten blijft onze grote feestzaal uiteraard de beste optie.”

Die grote zaal blijft elke maand ook the place to be voor de brunch. Goossens: “Deze vaste waarde blijft behouden. Elke maand en op feestdagen kunnen onze klanten reserveren voor het brunchbuffet met kinderanimatie. Daarnaast organiseren we themadagen zoals een jachtweekend.”

Voor de maandelijkse brunch en grote feesten blijft de grote feestzaal de beste plek. © Elke Lamens

Heel nieuw is de maandelijkse Dinner & Dance. Dat staat voor samen met vrienden, collega’s of familie dineren en daarna feesten. “Hier in de regio bestaat dit concept niet. Die lacune willen we invullen. Voor 75 euro all-in kan je genieten van een diner en daarna de benen losgooien bij de dj”, verduidelijkt de zaakvoerder. Joris Goossens is al twintig jaar actief bij de Groep Van Eyck en sinds tien jaar zaakvoerder van feestzalen Den Eyck in Kasterlee. Hij brengt die ervaring nu mee naar Brecht.

 (Elke Lamens)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio