© ATV

Groot waterlek veroorzaakt verkeershinder aan op- en afrit Merksem

Merksem -

Door een groot waterlek aan de Groenendaallaan is er ernstige verkeershinder ter hoogte van het op- en afrittencomplex in Merksem. Het lek is intussen gedicht, sinds 14.30u zijn de afritten in beide richtingen weer open.

nelo

“Bij werken aan de Groenendaallaan is rond iets na 10 uur een waterlek ontstaan”, vertelt Wouter Bruyns, woordvoerder van de Antwerpse politie. Het bleek om nogal een stevige waterleiding te gaan die een stuk van de laan in een mum van tijd volledig blank zette. “Het lek is intussen gedicht. Het is nu wachten tot het water stilaan afloopt.”

Het waterlek veroorzaakt ernstige verkeershinder ter hoogte van het op- en afrittencomplex aan de Groenendaallaan. De politie is ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden. “Door de overlast werd de afrit van de Antwerpse Ring in Merksem een korte tijd afgesloten. Deze is intussen weer geopend”, zegt Bruyns.

De weg ter hoogte van Antwerpen-Luchtbal bleef nog tot 14.30u afgesloten voor alle verkeer. De vier rijstroken waren volledig besmeurd met een dikke laag modder. Brandweer Zone Antwerpen kwam ter plaatse om de rijbaan grondig te reinigen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© BFM

 © BFM

 © BFM

 © BFM

Aangeboden door onze partners