Lukas Delie komt met zijn nieuwste show naar Sint-Mariaburg. © rr

Wijkwerking Mariaburg start cultuurjaar met Lukas Delie

Sint-Mariaburg -

Na een zeer geslaagde eerste editie in 2021-2022, zet de Wijkwerking Mariaburg haar cultuurprogramma voort. Opener is niemand minder dan Lukas Lelie.

Lukas Lelie test op 15 oktober zijn nieuwe zaalshow ‘Kwestie van smaak’ uit in Bar Mariëtte, de splinternieuwe koffiebar die deel uitmaakt van Elcks Thuys, aan het Van de Weyngaertplein 13, in hartje Mariaburg-Ekeren. ‘Kwestie van Smaak” is de tweede solo zaalshow van Lukas sinds ‘Ik Doe Mijn Best’. Daarnaast werkt hij al jaren voor De Ideale Wereld en leerde hij Vlaanderen anders naar de koekenrayon kijken dankzij zijn populaire YouTube-reeks ‘Standaard Koekhandel‘. In elke aflevering praat hij met een gast die net als hij een liefhebber is van koeken uit de supermarkt.

Comedian Edouard De Prez staat mee op het podium als vaste support act. © rr

Omdat Lukas niet graag alleen eet op tournee, neemt hij comedian Edouard De Prez mee als vaste support act. Naast zijn podiumwerk presenteert Edouard Palaver, een comedy-podcast bekroond met een Cutting Edge Award in 2019, waarin hij wekelijks palavert met een van zijn comedy-vrienden. De show start om 20,15u. Tickets en info via de website van de Wijkwerking. (mawo)

www.mariaburg.be/cultuur/

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio