Vuurkorven zorgen voor sfeer op Putteke Winter. © Joris Herregods

Ticketverkoop Putteke Winter van start gegaan

Boom -

In provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom vindt in december een nieuwe editie plaats van het sfeervolle evenement Putteke Winter. Donderdag is de ticketverkoop gelanceerd. Er wordt opnieuw gewerkt met alleen online voorverkoop en met tijdsloten.

Tijdens Putteke Winter, dit jaar op 9 en 10 december, leer je De Schorre voor een keer op een heel andere manier kennen. Het domein wordt geheel in een mysterieuze wintersfeer gehuld, met tal van licht- en geluidseffecten, allerlei acts en vooral veel vuur. Je kan je er ook gezellig opwarmen met iets lekkers om te eten, een glühwein, chocolademelk of jenever en intussen genieten van sfeervolle muziek.

Er worden dit jaar opnieuw alleen online tickets in voorverkoop aangeboden. Om wachtrijen aan de acts en kraampjes tot een minimum te beperken en bezoekers de kans te geven het maximum uit hun avond te halen, wordt er opnieuw gewerkt met tijdsblokken. Bij reservatie geef je je voorkeursuren door. Je kan best tijdig je tickets bestellen want het aantal bezoekers per avond is beperkt. Bij vorige edities was de zaterdag bijvoorbeeld vaak snel volledig uitverkocht. Een ticket kost 10 euro en is te reserveren via De Schorre. Putteke Winter wordt dit jaar opnieuw op acht verschillende locaties in Vlaanderen georganiseerd.

(bar)

 

 

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio