©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Spaanse cross maakt deelname Wout van Aert bekend, op zijn volledig programma is het nog wachten

Wout van Aert geniet momenteel van een welverdiende en ongetwijfeld deugddoende vakantie in Australië, waar hij na een slopend en succesvol seizoen uitblaast met vrouw en kind. Waar de Kempenaar deze winter gaat crossen, dat is voorlopig nog een vraagteken.

Vincent Van Genechten

Maar toch is vandaag bekend geworden dat Van Aert alleszins van plan is om te starten in de Wereldbekermanche van Benidorm. Dat maakte de organisatie van de gloednieuwe cross aan de Spaanse kust zelf bekend.

“De eerste deelnemer aan de ‘Estrellas CX’ die we willen voorstellen, is Wout van Aert”, klinkt het. “Tien jaar geleden startte hij een gouden periode, die tot op de dag van vandaag voortduurt.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Wereldbekermanche in Benidorm vindt plaats op 22 januari 2023. Dat is amper twee weken voor het WK in Hoogerheide. Vorig seizoen liet Van Aert het WK veldrijden nog schieten en eindigde hij zijn seizoen al op 9 januari, door het BK op zijn naam te schrijven.

Vastgoed

Jobs in de regio