© atv

Vechtpartij tienermeisjes gefilmd in Beveren: 7 minderjarigen opgepakt, 2 bij jeugdrechter

In een onderzoek naar een zware vechtpartij tussen enkele minderjarige meisjes in het Oost-Vlaamse Beveren, waarvan beelden op sociale media geplaatst werden, zijn zeven minderjarigen opgepakt. Dat meldt het parket Oost-Vlaanderen. Twee betrokkenen worden voorgeleid bij de jeugdrechter in Antwerpen.

wverBron: BELGA

LEES OOK. Tom Van Grieken toont vechtende minderjarigen herkenbaar op Twitter

De lokale politie Waasland-Noord en het parket waren een onderzoek gestart naar de vechtpartij, die maandag zou plaatsgevonden hebben op de Grote Markt van Beveren. Op beelden was te zien hoe enkele meisjes betrokken raakten in een gevecht. Daarbij raakte één minderjarig meisje gewond, dat voor verzorging naar het ziekenhuis moest. Volgens het onderzoek ging het om jongeren tussen de 14 en de 16 jaar oud die school lopen in Beveren. 

De politie kon verschillende personen identificeren en uiteindelijk werden zeven minderjarigen opgepakt. Het gaat om drie jongeren die afkomstig uit zijn uit het Antwerpse en vier uit Oost-Vlaanderen. De vier Oost-Vlaamse jongeren werden verhoord. Ze mochten voorlopig beschikken maar ze worden opgevolgd door het jeugdparket. Van de drie Antwerpse jongeren werden er twee voorgeleid bij de jeugdrechter in Antwerpen. Het is nog niet bekend welke maatregel ze opgelegd krijgen.

MEER OVER Meest gelezen

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio