©  AFP

Van ongelukkige timing gesproken: FC Barcelona deelt ‘goal van de dag’ van Ferran Jutgla op sociale media, tot onvrede van fans

Ferran Jutgla was dinsdagavond (nog maar eens) de man bij Club Brugge. De 23-jarige Catalaan rolde de verdediging van Atlético Madrid op met een assist en een goal. Daags na de droomavond van Jutgla deelde zijn ex-club FC Barcelona een video met een doelpunt van hun voormalige spits als ‘goal van de dag’. En dat werd door boze fans op heel wat kritiek onthaald.

Jonas Withouck

De tweet van Barça:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Al snel kwamen er reacties van ontevreden fans. Een greep uit de reacties: “Is dit account gehackt door een trol?”, “Jongens, ik begrijp er niets meer van”, “We zullen zeker 100 miljoen betalen om hem terug te halen”, “En hij vertrok omdat Xavi hem niet wilde, Xavi gaf de voorkeur aan een andere Ferran (Torres, red.). Jutgla had moeten blijven in de plaats van Torres”.

LEES OOK. Spaanse pers looft “efficiënt en agressief” Club Brugge, Ferran Jutgla is dé man: “Hij heeft Atlético betoverd”

Ook de Spaanse pers schrijft dat Barça een fout maakte door Jutgla zomaar te laten vertrekken. “Het feit dat Barcelona nu geniet van een van de beste spitsen ter wereld als Robert Lewandowski, verhult de blunder om Ferran Jutglà te laten gaan niet”, schrijft het Spaanse Marca onder meer.

Vastgoed

Jobs in de regio