Gillian en Kevin Omokoko met hun VHS-cassette in ’t Stalleke in Reet. © Play4

Verdachten ‘Klopjacht’ verschuil(d)en zich in onze regio

Reet -

Aandachtige kijkers zullen de voorbije aflevering zeker een aantal plaatsen en personen uit de regio herkend hebben. De broers Gillian (26) en Kevin Omokoko (28) verschuilden zich in Reet (Rumst). Ruben Devrieze werd zelfs bij naam genoemd.

 “Ik kreeg inderdaad een telefoontje van Christian Swolfs of ik deze twee voortvluchtigen een nachtje te slapen kon leggen”, zegt Ruben Devrieze. “De broers Omokoko kwamen via een gemeenschappelijke kennis bij hem terecht en zaten de dag eerder bij hem in ’t Stalleke in de Pierstraat verscholen.”

“In de aflevering van vorige zondag zie je hen van daaruit wat verder op de carpoolparking in Kontich, schichtig een pakketje gaan ophalen met daarin een tip over het (extractie)punt waar ze voor dit programma uiteindelijk naartoe moeten.”

Nog in ’t Stalleke?

“Het pakketje bevatte een oude VHS-cassette waar presentator Axel Daeseleire een tip naar de locatie verklapt. Ik had op de zolder van mijn stallen van de Beukelierehoeve op de Keulshaagweg nog een VHS-recorder staan zodat zij de boodschap te zien en te horen kregen.”

“Na die tip bleven ze hier een nachtje slapen om dan terug te verdwijnen. Maar ik twijfel er aan of ze dan helemaal uit de buurt wegtrokken”, zegt Ruben raadselachtig. “Ik kijk er in ieder geval zondag ook naar uit op Play4.”  (jw)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio