Gastheer burgemeester Frank Gys en organisator Jan Stroobants van VacCovid in de foyer van het Brieleke, waar in december al eens drieduizend mensen op een prik getrakteerd werden. Op 11 oktober volgt een nieuwe kans. © JAA

Wommelgem verwacht 2700 inwoners voor boosterprik in Brieleke op 11 oktober

Woommelgem -

Op dinsdag 11 oktober organiseren de gemeente Wommelgem in samenwerking met de Eerstelijnszone opnieuw een vaccinatiedag in Vrijetijdscentrum Brieleke (Brieleke 16).

Je kan vanaf nu online een afspraak maken. Surf naar de registratiewebsite en vul je code in. of scan de QR-code op je uitnodiging om rechtstreeks naar de site te gaan.

Klik 11 oktober aan in de kalender en selecteer vervolgens de locatie in Wommelgem. Vervolgens kan je een uur kiezen. Als het aantal geïnteresseerden groter is dan het aanbod, zullen de uren stelselmatig worden uitgebreid naar de (voor)middag.

Je kan ook telefonisch een afspraak maken indien het online niet lukt. Bel daarvoor naar de infolijn via tel. 03-435 95 55.

Heel wat Wommelgemnaren, die er tegenop zagen op naar Antwerp Expo te trekken, deden dat al. Met als gevolg dat de enkele uren die aanvankelijk maar voorzien waren, meteen volgeboekt waren. Daarop heeft burgemeester Frank Gys (N-VA) gevraagd en verkregen om bijkomende tijdslots open te stellen die 11de oktober. Door die verhoogde capaciteit zullen er 2700 inwoners terechtkunnen in het Brieleke. (jaa)

Registratiewebsite vaccinatie COVID

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio