©  BELGA

Corona-alarm bij Union Berlin, groepsgenoot van Union SG in de Europa League

Union Berlin, dat in de Europa League net als Union Sint-Gillis in groep D zit, kampt momenteel met enkele coronagevallen. Coach Urs Fischer en spelers Timo Baumgartl en Tim Maciejewski hebben een positieve coronatest op afgelegd. Dat maakte de leider in de Bundesliga dinsdag bekend.

Bron: BELGA

Het drietal mist de wedstrijd op de derde speeldag van de groepsfase van de Europa League, donderdag bij het Zweedse Malmö. Baumgartl zou die partij sowieso niet spelen, want hij staat niet op de Europese lijst van het Duitse team. De rest van de spelersgroep en trainersstaf testte negatief.

Union Berlin kon nog geen punten rapen in de poulefase van de Europa League. Het verloor op de openingsspeeldag met 0-1 van Union Sint-Gillis. In de tweede speelronde was het Portugese Sporting Braga met 1-0 te sterk. Union Sint-Gillis staat, samen met Braga, op kop met het maximum van zes punten.

In de Bundesliga gaat het Union Berlin wel voor de wind. De club staat verrassend aan de leiding met 17 punten na 8 speeldagen. Komende zondag trekt de ploeg uit de Duitse hoofdstad naar laagvlieger Stuttgart.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Europa League