Lionel Messi was de beste tegenstander van Toby Alderweireld: “Hij bezorgde me het gevoel dat ik niets kon beginnen tegen hem”

Antwerp-aanvoerder Toby Alderweireld was onlangs te gast bij ‘Welcome to the AA’, de populaire podcast van comedian Alex Agnew en Andries Beckers. Alderweireld vertelt daarin vrijuit over zijn leven als profvoetballer, inclusief de opofferingen die daarmee gepaard gaan.

dero

Toch wordt er ook heel wat afgelachten in het bijna twee uren durende gesprek. Alderweireld heeft het daarin onder meer over de lancering van zijn sterke dranken en zijn droomhuis in Kontich, met daarin een mancave met knipoog naar ‘The Lord of the Rings. Het blijft iets vreemds, jeugdsentiment.

LEES OOK. Toby Alderweireld deelt enorme passie voor ‘The Lord of the Rings’: “Dat is waanzin”

Toby Alderweireld kreeg ook de vraag voorgeschoteld wie de beste tegenstander was die hij ooit tegenkwam op een voetbalveld. Het antwoord van de Rode Duivel daarop was heel duidelijk: “Lionel Messi. Ik probeer op het veld situaties te lezen, wat me ook vaak lukt. Maar tegen Messi, pff..”

 ©  BELGAIMAGE

“Ik herinner me dat we (met Tottenham, red.) op Wembley met 2-4 verloren tegen Barcelona. Messi was die avond ongekend! Alles wat je doet, doet hij net iets sneller. Hij gaf me een gevoel wat ik niet snel heb: Tegen hem kan ik niets beginnen. Wat ik dan dacht tijdens de rust van die match? Gewoon hopen dat de tijd zo snel mogelijk voorbijgaat”, aldus Alderweireld.

Bekijk hieronder het fragment uit ‘Welcome to the AA’:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De beelden van Tottenham Hotspur-Barcelona (2-4), 30/10/2018:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio