Tafeltennisclub Real viert komend weekend in Mechelen haar 50-jarig bestaan met een 50 uur durend feestje in ’t Kranske. © TTK Real - Wout Sprangers

TTK Real viert 50-jarig bestaan met tafeltennis-marathon van 50 uur lang

Mechelen -

Tafeltennisclub Real viert komend weekend in Mechelen haar 50-jarig bestaan met een 50 uur durend feestje in ’t Kranske. Van vrijdag 7 tot zondag 9 oktober worden allerlei activiteiten georganiseerd rond tafeltennis, maar ook een stand-upcomedyavond en een Retro Real Diner staan op de planning. Een Belgisch kampioenschap kookpan-pong en beer-pingpong vormen de absolute blikvangers.

Leo De Nijn

“De festiviteiten starten vrijdagavond vanaf 19u met een TTK-café, meteen de officiële opening waarop alle Mechelaars de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met de club en zelf ook een balletje te slaan”, zeggen voorzitter Rony Callaert en penningmeester Lode Vandendriessche van TTK Real.

Beer-pingpong en kookpan-pong

Tussendoor en ’s nachts worden er allerlei ludieke pingpong-gerelateerde activiteiten georganiseerd. Zowel een Belgisch kampioenschap kookpan-pong als beer-pingpong springen in het oog. Maar ook blacklight-pong en een sumo-pong-toernooi staan op de feestagenda.

Voor het Belgisch kampioenschap kookpan-pong brengen de deelnemers hun beste pan mee. Wie kroont zich met zo’n wokpan, steelpan of pannenkoekenpan tot kampioen? De wedstrijd vindt zaterdagavond rond middernacht plaats.

Comedy

Op zaterdag 8 oktober om 20u is er een comedyavond met optredens van Bas Birker en Hans Cools. “En op zondag worden alle leden en oud-leden van de voorbije vijftig jaar verwacht en getrakteerd op een nostalgische zondag met onder andere een Retro Real Diner en een tentoonstelling van de geschiedenis van de club. We hebben met onze leden hierover ook een podcast in elkaar gebokst. Allemaal de moeite waard. Maar het belangrijkste is dat wij het hele weekend de deuren in ons clublokaal, zaal ’t Kranske op de Tervuursesteenweg, openzetten en dat alle Mechelaars een stukje van ons clubleven kunnen leren kennen”, zegt Vandendriessche.

7, 8 en 9 oktober, TTK Real-feesten in zaal ’t Kranske, Tervuursesteenweg 16, Mechelen. Het volledige programma vind je op: www.ttkreal.be/50uren

 © TTK Real Mechelen

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio