©  BELGA

Seizoen zit erop voor Greet Minnen door rugblessure: “Op het vlak van gezondheid moeilijk jaar gehad”

Tennisster Greet Minnen heeft maandag bekendgemaakt dit jaar niet meer in actie te zullen komen. De 25-jarige Kempense, de nummer 143 van de wereld, kampt met een rugblessure.

Bron: BELGA

Minnen kwam op 21 september voor het laatst in actie. Op het ITF-toernooi in het Amerikaanse Berkeley ging ze er in de eerste ronde uit. Voordien was de eerste ronde ook haar eindstation op de US Open.

“Ik kamp met lage rugpijn sinds mijn laatste match in de Verenigde Staten, twee weken geleden”, legde ze uit op Instagram. “Ik ben terug naar België gekeerd voor onderzoeken en heb een ontsteking aan mijn wervels. Ik krijg morgen een cortisone-injectie en ben dan out voor de rest van het seizoen. Ik zal zo snel mogelijk aan mijn revalidatie beginnen. Op gezondheidsvlak was het een moeilijk jaar. Ik was niet in staat om te spelen zoals ik dat wil. Maar ik weet dat er betere tijden aankomen. Ik ga in 2023 sterker terugkomen na deze tegenslag.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Tennis