©  Charles Sykes/Invision/AP, Instagram

Na peperdure zoektocht vreest Paris Hilton dat coyote haar chihuahua opat: “Voelt alsof ik een dochter kwijt ben”

Al sinds midden september is Paris Hiltons chihuahua Diamond Baby vermist. Al even lang leidt Hilton een intensieve zoektocht. Maar Hilton laat nu weten dat ze vreest dat haar hondje het hapje werd van een coyote.

Paul Demeyer

Groot leed, ginds in de heuvels van Beverly Hills. Daar is op 14 september het hondje van hotelerfgename Paris Hilton (41) vermist. De verhalen over hoe dat is kunnen gebeuren, lopen wat uiteen. Volgens de ene bron was een loodgieter in de badkamer aan het werk en liet die een achterdeur open langs waar de hond wegliep. Volgens anderen zou Paris Hilton haar optrekje (waarde: 9 miljoen euro) in de Mulholland Estate verlaten en hebben verhuizers de achterdeur opengelaten.

LEES OOK. Paris Hilton noemt optreden op Tomorrowland ‘episch’

Hoe dan ook: het was niet de fout van Paris. Dat schreef ze voor haar meer dan 20 miljoen Facebookvolgers: “Ik was zelf naar een fotoshoot toen Diamond Baby verdween. Toen ik hoorde dat hij vermist was, heb ik alle middelen ingezet om hem snel terug te vinden.”

Het opsporingsbericht op de Facebookpagina van Paris Hilton. ©  Facebook

Dat waren aanzienlijke middelen. Hilton huurde een bedrijf in dat met warmtedrones op zoek ging naar de chihuahua, ook paranormalen en een detectivebureau gespecialiseerd in het terugvinden van verloren gelopen huisdieren deden mee aan de zoektocht. Hilton engageerde ook nog een hondentracker. De zoektocht zou dagelijks 10.000 euro kosten.

LEES OOK. Paris Hilton ging undercover om “keihard te raven” op Tomorrowland

Zondag citeerde The Mail on Sunday een bron dicht bij het politieonderzoek: “Wanneer we een signalement van een verdwenen hond verspreiden, krijgen we meestal heel snel meldingen binnen van mensen die het dier hebben gezien. Nu kwam er geen enkele melding binnen.”

Als een dochter

Paris Hilton en haar entourage nemen nu aan dat Diamond Baby is opgegeten door een coyote. Normaal blijven die ver weg van woonwijken. Maar de extreme droogte van de voorbije zomer dreef hen in hun zoektocht naar drank en voedsel naar de bewoonde wereld.

“Iedereen die van een huisdier hield en het verloor, zal mijn pijn begrijpen”, schreef Hilton op haar sociale media. “Ik heb het gevoel dat een deel van mij ontbreekt. Dat niets nog hetzelfde zal zijn zonder haar. Diamond Baby was als een dochter voor mij.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio