Rode Duivels volgen op groot scherm. © Dick Demey

‘Kalmthout Goes Qatar’ zendt matchen Rode Duivels uit in verwarmde tent en op reuzescherm

Kalmthout -

Met Kalmthout Goes Qatar maakt de heidegemeente zich klaar om uit volle borst de Rode Duivels aan te moedigen Dat kan op een reuzegroot scherm in een verwarmde tent op het Marktplein in hartje Kalmthout.

Gert Pauwels, Bart Francken, Philip Van Hooydonck, Frank Hermans en Marc Verachtert brengen ook nu weer de Rode Duivels naar Kalmthout. Supporters volgen de matchen op een scherm van 7 op 4 meter. 

Woordvoerder Gert Pauwels: “Dit is niet ons debuut in Kalmthout, want ook de voorbije jaren waren we er telkens bij wanneer onze Rode Duivels aantraden in een Europees of wereldkampioenschap. Het is wel de eerste keer dat we dit doen in volle winterperiode. Dat heeft natuurlijk directe consequenties, maar eigenlijk hebben we nooit getwijfeld om er ook deze keer bij te zijn. Er komt een beurstent van 32 op 35 meter met een houten vloer en uiteraard verwarming en een vestiaire. In de tent kunnen tot 3000 supporters, uiteraard spreken we dan over staanplaatsen. Naar de matchen van de Rode Duivels komen kijken is gratis en we zenden alvast België-Canada op 23 november om 20 uur, België-Marokko op 27 november om 14 uur en België-Kroatië op donderdag 1 december om 16 uur. Wanneer de Rode Duivels naar de volgende ronde gaan, worden ook die matchen uitgezonden.”

Een voetbalfestival als dit organiseren midden de winter is niet zonder risico. Maar het vijftal beseft dat en daarom wordt het een voetbalfestival met extra’s. Voor de eerste en na de laatste wedstrijd van de voorronde zijn er optredens.

Op zaterdag 19 november komen DJ Sep, DJ Team Focking Nice, Ilsen & Verhulst en Dimitri D’Anvers optreden. Tickets voor die avond kosten 12 euro in voorverkoop. Op zaterdag 3 december in de namiddag komen Discobar Maxi Pret en Camille (10 euro) en ‘s avonds DJ Wafels en Discobaar A Moeder (12 euro).

(evdw)

Tickets: kalmthout-goes.eventsquare.store

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio