De omgeving is idyllisch, maar niet alles is rozengeur en maneschijn in ‘Blind getrouwd’

Blind Getrouwd is maandag voor één keer de Love Boat. Alle koppels gaan aan boord van een authentiek Turks jacht. Hoewel de omgeving idyllisch is, is het toch allemaal niet rozengeur en maneschijn.

Tom Vets

Jana speelt open kaart met Christiaan. “Ik geniet 70 procent”, vertelt ze. “De andere 30 procent is afzien. Ik heb een super laag zelfbeeld en ik ben hier aan boord met allemaal vlotte mensen, van wie twee vrouwen enorm knap zijn. Dat is voor mij een grote trigger, waardoor ik het nu even moeilijk heb.” Een moeilijke situatie voor Christiaan. “Ik kan haar 100 keer zeggen dat zij de mooiste is en mocht ik zelf kunnen kiezen, ik nog altijd voor haar zou kiezen”, maar hij beseft dat dit niet voldoende is om haar meer zelfvertrouwen te geven.

Ondertussen valt op dat spraakwaterval Joren bijzonder stil is. Lien had de laatste dagen aangegeven dat hij soms wat druk is en niet steeds moet proberen de leiding te nemen tijdens een gesprek. “Ik wil daar dan aan proberen te werken, maar dat valt dan blijkbaar onmiddellijk op”, zegt Joren lachend.

Blind getrouwd, VTM, ma om 20.40u

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER