Didier Lamkel Zé kan het niet laten: Antwerpfans ophitsen tijdens de match, uithalen op Instagram na de match: “F*ck Antwerp”

Didier Lamkel Zé heeft zich opnieuw van zijn minder fraaie kant laten zien. Tegen Antwerp was de Kameroener van Kortrijk goed voor een assist op Avenatti. Hij kon het echter niet laten om na het openingsdoelpunt zijn iconische viering van destijds bij Antwerp over te doen voor de neus van de meegereisde uitsupporters. Kortrijk won de partij uiteindelijk met 2-1. Na afloop richtte Lamkel Zé zich op sociale media tot zijn ex-ploeg: “F*ck Antwerp”.

Jens Heylen, Elian Coussement

LEES OOK. Grote Lamkel Zé-show eindigt in eerste puntenverlies voor Antwerp

Bekijk hieronder het openingsdoelpunt van Kortrijk en hoe Lamkel Zé gaat vieren bij de uitsupporters. (lees voort onder video)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“De eerste thuiszege van het seizoen is zeer belangrijk”, vertelde woelwater Lamkel Zé na de match. “Het is een verdiende overwinning voor ons. Ik ben blij dat onze supporters mogen vieren, want ze hebben er lang moeten op wachten.”

Het was de avond van Didier Lamkel Zé, daar hoopte hij ook zelf op. De Kameroener kwam afgelopen transferperiode over van Antwerp. “Toen ik bij KV Kortrijk tekende, zei ik dat er twee matchen waren die ik zeker wou winnen. Dat was de thuis- en uitwedstrijd tegen Antwerp. Een van de twee kan ik al afvinken. Ik hou van deze wedstrijden. Dat hun supporters me toezongen, brengt alleen maar het beste in me naar boven. Ik weet niet waarom de scheidsrechter geel trok. Het waren de fans die me beledigden en ik reageerde gewoon zoals iedereen dat zou doen.”

“F*ck Antwerp”

Het was algemeen geweten dat de sleur al een tijdje in het huwelijk tussen Lamkel Zé en Antwerp zat. Het nummer 22 van de Veekaa liet zijn kans niet liggen om zijn ex-ploeg uit te dagen. “Voor de wedstrijd zag ik de afbeelding van Eleven Sports die ze op hun Twitteraccount hadden geplaatst”, zei Lamkel Zé. “Het is ook leuk dat ik die viering dan ook in het echt kon doen. Ik zou het meteen opnieuw doen. Na de wedstrijd heb ik inderdaad ‘F*ck Antwerp’ gezegd in mijn Instagram Live. Waarom ik dat deed? Er zijn veel dingen gebeurd in het verleden bij Antwerp. Ze hebben al mijn transfers geblokkeerd. Ik wou graag naar Ferencváros gaan, maar dat mocht ook niet van hen. Dat speelde door mijn hoofd tijdens de match. Het voelt aan als de perfecte revanche op mijn oude club. KV Kortrijk is de eerste ploeg in België die Antwerp kan kloppen. Dinsdag trakteer ik op pizza’s bij mijn ploeggenoten, dat heb ik hen voor de wedstrijd beloofd als we zouden winnen.”

Akkefietje met Van Bommel

Tijdens de rust zocht Antwerp-coach Van Bommel Lamkel Zé op in de catacomben. “Ik heb niet begrepen wat Van Bommel tegen me zei in de rust. Hij zei wat in het Nederlands, maar ik begreep hem niet. Ik wil geen problemen, ik wil enkel voetballen.”

 ©  dvd

 ©  Instagram Lamkel Zé

MEER OVER Jupiler Pro League

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL