Een blikvanger tijdens het vorige seizoen. © Jan Brys

Winter op wielen begint aan zevende seizoen

Brasschaat -

Wat in 2015 begon als een kleinschalige oldtimermeeting, is intussen uitgegroeid tot een groots evenement dat bij heel wat liefhebbers van oude voertuigen met stip in de agenda staat genoteerd. De zevende editie gaat van start op zondag 16 oktober.

Van oktober tot en met maart, telkens de derde zondag van de maand, is Perron Noord in Brasschaat het Mekka van de oldtimers. De data voor deze zevende editie zijn: 16 oktober, 20 november, 18 december, 15 januari, 19 februari en 19 maart. Als extraatje staat er nog een oldtimerrondrit gepland op zondag 16 april.

Tijdens al deze zondagen zijn voertuigen van minstens 25 jaar welkom op de sites van Perron Noord en Gunfire. Het gaat hier om voertuigen op vier, drie, twee of zelfs één wiel. Radio Park zendt die dagen ter plaatse uit vanuit een VW-oldtimerbusje.

De toegang langs de Essensteenweg is afgesloten. De voertuigen kunnen alleen via de Licht Vliegwezenlaan de sites bereiken. Iedereen is welkom van 10u tot 13u. Als de parking aan Perron Noord is volgelopen, wordt die van het Gunfire Museum geopend. (jbr)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio