© Patrick De Roo

Leonidas opent nieuwe winkel op de Gallifortlei

Deurne -

Jarenlang was de Leonidas-vestiging op de Frank Craeybeckxlaan een vaste waarde in Deurne. Maar omdat de aanpalende Lidl-supermarkt er grote uitbreidingsplannen heeft, moest de chocoladewinkel verhuizen. Die verhuizing is nu afgerond. Zaterdag opende de nieuwe Leonidas-winkel 300 meter verder, op de Gallifortlei.

“Na negen jaar verlaat ik de Frank Craeybecklaan. Lidl gaat zijn vestiging vernieuwen en dus liep het contract voor mij af”, vertelt Tessa Mariën die de winkel uitbaat. “Vastbesloten dat ik in Deurne centrum zou blijven, ging ik in het voorjaar op zoek naar een nieuw pand. En dat vond ik gelukkig op de Gallifortlei. Ik voel me hier al meteen thuis bij de andere handelaars.”

Voorzitter van de handelaars Alain Hoeckx is blij met die beslissing. “Dit is al de tweede zaak die hier op korte tijd haar deuren opent. En er volgen er nog. Het getuigt van grote moed en ondernemingszin om vandaag een nieuwe winkel te starten. Het centrum is bezig aan een opmars, zo veel is duidelijk.”

Mariën opende haar nieuwe winkel in het bijzijn van districtsburgemeester Tjerk Sekeris (N-VA). Klanten worden tijdens het openingsweekend getrakteerd op een chocolade attentie en op koffie.

 © Patrick De Roo

 evw

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio