Willebroek Winkelhart organiseert een verwenweek. © rr

Willebroekse verwenweek start met foodtruckfestival

Willebroek -

In Willebroek wordt het weekend van de klant een hele week doorgetrokken. Zaterdag 1 oktober wordt de start gegeven van de verwenweek met het foodtruckfestival ‘Lekker Willebroek’. De deelnemende handelaars leggen een week lang hun klanten flink in de watten met acties en geschenken.

Van 1 tot 7 oktober organiseert de handelsvereniging Willebroek Winkelhart de Verwenweek. Het handelscentrum werd feestelijk aangekleed met ballonnen en opvallende spandoeken. Ook de handelaars zelf zijn er helemaal klaar voor. “We starten deze verwenweek met ‘Lekker Willebroek’”, zegt voorzitter van Willebroek Winkelhart, Wim Jacobs. “Op zaterdag 1 oktober wordt het marktplein tussen 14 en 20u omgetoverd tot een festival met lokale foodtrucks, dj’s, springkastelen, een hindernissenparcours en picknicktafels.”   

Wie tijdens het foodtruckfestival tussen 14 en 16u aan het prijzenrad komt draaien, maakt bovendien kans op een van de Willebroekse geschenken voor een totale waarde van liefst 3.500 euro.

“Tijdens het Weekend van de Klant geven de deelnemende handelaars tal van kortingen en verwennerijen”, zegt schepen van Lokale Economie Ilse Lenvain (N-VA). “Maar het is ook de start van een heuse Verwenweek! Een ideaal moment om het uitgebreide winkelaanbod in Willebroek beter te leren kennen in onze gemeente en jezelf eens flink te verwennen met heel wat mooie acties.” (wabo)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio