Schrijfster Lize Spit. ©  Geert Van de Velde

Lize Spit op de sofa over ‘Ik ben er niet’ in kader Week van de Geestelijke Gezondheidszorg

Zoersel -

Naar aanleiding van de Week van de Geestelijke Gezondheidszorg heeft Bethanië GGZ Lize Spit op de sofa uitgenodigd voor een gesprek over haar nieuw boek ‘Ik ben er niet’. Iedereen mag gratis komen meeluisteren in De Kapel naast het Administratief Centrum van Zoersel aan de Handelslei. Wel eerst effe aanmelden op de website van www.bethanie-emmaus.be.

Het wordt een boeiende avond want Lize Spit treedt zelf in gesprek met medewerkers van Bethanië over psychose en bipolaire stoornis, die aan bod komen in haar boek.

Na een kleine receptie om 19.30 uur volgt het vraaggesprek om 20 uur in de Kapel. Isabelle Voorspoels (psycholoog afdeling Vallei) en Tinne Meeusen (verantwoordelijke afdeling Delta en Kering) geven vanuit hun eigen professionele ervaring in de geestelijke gezondheidszorg hun visie op de thema’s die het boek aanraakt. Het gesprek wordt geleid door Régien Schepkens (zorgmanager) en Simon Van Buyten (lid van het ontspanningsteam). Voor de muzikale omkadering zorgen Jonathan Dhondt en Arno Jacobs.

Voor Lize Spit wordt het een halve thuismatch, want hoewel ze nu al een tijdje Brusselse is, groeide ze op in de Zoerselse buurgemeente Zandhoven, meer bepaald in Viersel, Bovenmeer genoemd in haar succesdebuut Het Smelt uit 2016.

‘Op de sofa met Lize Spit’, donderdag 6 oktober in de Kapel aan het gemeentehuis op de Handelslei 167 in Zoersel. Deuren: 19.30u, start om 20u. Gratis toegang, mits inschrijving tot en met 1 oktober via de website www.bethanie-emmaus.be (onderaan pagina vind je een link naar ‘Op de sofa met Lize Spit’.

kma

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio