Warme William wijst de weg. © mgb

Warme William begeleidt Warme Noorderkempen Wandeling

Kapellen -

Alle gemeenten van de Eerstelijnszone Noorderkempen, waaronder ook Kapellen, willen meer inzetten op een leefomgeving waar niemand wordt vergeten. Samen met de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid, gaat op zaterdag 1 oktober ook het verhaal van de Warme Noorderkempen van start.

Warme William is de mascotte van de campagne en in zijn luistermobiel kan iedereen zijn of haar verhaal kwijt. Je kan er ook Lotte Vanwezemael ontmoeten. Zij is de ambassadrice van de campagne. Ben je bij de eerste 100 warme aanwezigen, dan ontvang je een goodiebag. Het lanceringsmoment vindt plaats zaterdag 1 oktober op het Dorpsplein vanaf 15.30 uur. 

Warme Wandeling

Net als in Brasschaat, Essen, Kalmthout en Wuustwezel, is er ook in Kapellen een Warme Noorderkempen Wandeling. Wandelen is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Wie dagelijks een halfuurtje wandelt, verbetert het mentale welzijn en vermindert het risico op een depressie.

De wandeling in Kapellen is 5 km lang of zo’n 7.000 stappen en rolstoelvriendelijk. Het startbord vind je aan de ingang van het park ter hoogte van de watertoren. Warme William wijst je de weg, volg de blauwe pijlen.

De campagne biedt ook heel wat gratis infosessies aan tussen 1 en 10 oktober.

(evdw)

https://huisvanhetkindnoorderkempen.be/onze-activiteiten/

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio