De KLJ is klaar voor een spetterend weekend. © IF

KLJ viert jubileumeditie van feestweekend

Sint-Niklaas -

Komend weekend vindt de jubileumeditie van het jaarlijkse feestweekend van KLJ Sint-Niklaas plaats. Een speciale editie want de fuif blaast vijftien kaarsjes uit.

Yannick Joos

De jeugdbeweging groeit sterk de laatste jaren en organiseert dit weekend voor de vijftiende keer hun ondertussen welbekende Nie Dekke Nie Vertrekke-fuif. “Het is nog één van de weinig overgebleven authentieke tentfuiven in de streek en we hebben elk jaar een groeiend aantal bezoekers”, aldus de organisatie.

Voor de speciale editie konden de organisatoren een aantal bekende en lokale dj’s strikken. Onder meer de mannen van Kurkdroog en de Sint-Niklase dj Maori passeren er de revue. Na de stevige fuif op zaterdag houden de KLJ’ers het nog niet voor bekeken. Op zondag volgt hun jaarlijkse eetfestijn met een kleine 400 eters. “Het feestweekend is de gedroomde afsluiter voor een werkjaar van deze hechte jeugdbeweging. Volgende week trappen we het werkjaar op gang met hun heuse startdagen op vrijdag 7 en zondag 9 oktober”, klinkt het.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio