CLW De Vesten is een kleine school voor deeltijds onderwijs, die gevestigd is in de Menenstraat in Herentals. © RR

CLW De Vesten is finalist voor Strafste School

Herentals -

Er weerklonk begin deze week luid gejuich door de gangen van Centrum Leren en Werken (CLW) De Vesten in Herentals, want deze school voor deeltijds onderwijs is uitgekozen als genomineerde voor de provincie voor De Strafste School van MNM.

De Strafste School is een jaarlijkse wedstrijd van de radiozender waarbij een jury van bekende gezichten en radiostemmen bij telkens één genomineerde school in iedere Vlaamse provincie langs gaat. De bedoeling is dat de school zich dan in een live-uitzending van vijftig minuten op de radio van haar beste kant laat zien. De winnende school krijgt een gigantisch schoolfeest met een optreden van Camille aangeboden.

“Als centrum voor deeltijds onderwijs gaan wij alles uit de kast halen om de titel van De Strafste School in de wacht te slepen”, zegt een trotse Jolien Laenen van De Vesten. “We gaan er een samen verhaal van maken, van leerling tot leerkracht van poetshulp tot ondersteunend personeel. Ondanks we een kleine school zijn, hebben we heel wat in onze mars om dit tot een succesverhaal te maken.”

Het jurybezoek aan de campus in de Menenstraat in Herentals staat voor midden oktober gepland. CLW De Vesten is een onderdeel van de secundaire school De Vesten van het Gemeenschapsonderwijs. (ho)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio