Computerbeeld van hoe het restaurant in Lier er gaat uitzien. © McDonald's

Franchisenemer McDonald’s Merksem baat nieuw restaurant in Lier uit

Lier -

Het restaurant van McDonald’s, dat eind dit jaar opent op de Aarschotsesteenweg in Lier, wordt uitgebaat door Jan Frissen. De franchisenemer is op zoek naar meer dan tachtig medewerkers.

LEES OOK.McDonald’s opent eind dit jaar restaurant … naast nieuw fitnessfiliaal NRG

Jan Frissen. © rr

Jan Frissen is al sinds 2018 franchisenemer bij McDonald’s en baat twee restaurants in Merksem uit. “Net als in mijn andere twee restaurants zijn onze medewerkers het kloppend hart van de restaurants en voor onze klanten zijn zij het gezicht van McDonald’s. Net daarom hecht ik ook in Lier opnieuw zo veel aandacht aan het samenstellen van een goed team.”

“Vanaf de eerste werkdag krijgen alle geselecteerde kandidaten opleidingen om operationele kennis en praktische vaardigheden, zoals hygiëne- en voedselveiligheidsregels, onder de knie te krijgen. Bovendien leren ze soft skills op de werkvloer, zoals teamwork en klantgerichtheid. Voor managers voorzien we in 480 opleidingsuren. Vaste medewerkers krijgen 320 opleidingsuren en studenten 32 uren.”

McDonald’s Lier zoekt zes managers, 25 crewleden en vijftigstudenten. Geïnteresseerde kandidaten kunnen hun CV en motivatiebrief mailen naar jobs@frissen.group. Meer informatie over de vacatures kunnen kandidaten terugvinden op de website van VDAB (managers en crewleden).  (cvr)

MEER OVER Lier

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio