© Gemeente Duffel

Laat je verrassen door Curieuzeneuzemosterdpot

Duffel -

Met Curieuzeneuzemosterdpot zet de gemeente Duffel op zondag 2 oktober de lokale natuur en duurzame initiatieven feestelijk in de kijker.

“Curieuzeneuzemosterdpot is een familie-evenement voor jong en oud, voor avonturiers, leergierigen en rustige genieters. Je kan de natuur op een unieke manier beleven: van op de klimmuur of vanuit de deathride, leren over de natuur tijdens een wandeling of ondergedompeld worden in andere activiteiten die je dichter bij de natuur brengen. Heb je vragen over je energieverbruik of duurzaam renoveren? Dan kan je bij de infostand van Stekr terecht”, zegt schepen van Milieu en Natuur Isabel Glorie (N-VA).

Verder kan je genieten van muziek gebracht door Volkskunstgroep De Moeffeleer. Tussendoor kan je kuieren langs diverse kraampjes terwijl je lekkernijen proeft aan democratische prijzen en rustig geniet van het natuurschoon om je heen.

Afspraak op zondag 2 oktober, tussen 12 en 17u aan ’t Mosterdpotje, Mechelsebaan 218. Het natuurgebied is makkelijk bereikbaar via de fietsknooppunten (tussen kp 55 en kp 25) of via de wandelknooppunten van Wandelnetwerk Rivierenland (tussen kp 334 en kp 333).  (cvr)

MEER OVER Duffel

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio