© rr

Kadee organiseert Oktoberfestmarsen

Bornem -

Zondag 16 oktober organiseert Koninklijke Wandelclub Kadee Bornem haar laatste wandeltochten van het jaar, de Oktoberfestmarsen.

“Vanuit het cultuurcentrum kunnen wandelaars vertrekken voor tochten over liefst zeven verschillende afstanden om te wandelen in het mooie Bornem”, zegt Peter Heymans van wandelclub Kadee Bornem. “Zowat alle afstanden gaan langs de tuin van de abdij van Bornem, die zeker een bezoekje waard is. In de startzaal kan iedereen genieten van een optreden van Die Gipfelfreunde. Ambiance verzekerd! ‘s Morgens kan je ontbijten met spek en eieren. En er zijn ook frieten en stoofvlees te verkrijgen.”

De wandelingen lopen over 4,5, 6, 10, 15, 20, 25 en 30km. De wandeling van 4,5 km is geschikt voor rolstoelen en buggy’s. Deelnemen kost 3 euro, 1,50 euro voor federatieleden. Vertrekken kan van 7.30 tot 15u, de laatste aankomst is om 18u. Startplaats is cultuurcentrum Ter Dilft aan de Sint-Amandsesteenweg 41 in Bornem. De parking van het cultuurcentrum is bereikbaar langs de Absveltstraat ter hoogte van nummer 37. (gdb)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio